Time: eisim ten dar ne kartą

I Time virtuve galima ziureti

Čia jie daro valgyti, ir skaniai

Vilnius man – geriausias miestas pasaulyje. (Niekur kitur niekada nebuvau ilgiau poros mėnesių, haha). Bet jis nėra dosnus vietų išėjimui su šeima tą tamsų pusmetį, kai skverai su fontanais ir paupio pievos su kylančiais oro balionais negalioja. Todėl kai man užsiminė, kad atsirado nauja vieta pavalgyti, kurioje visai patogu ir su vaikais, tą pačią savaitę radau progą ją patikrinti, dukart.

TIME galima nusakyti labai nepatraukliai, vien tik apgaunančiais faktais: atsidarė stoties rajone, ekonominiame viešbutyje, maža to – jo hole su matomais ventiliacijos vamzdžiais palubėj. Bet aš mokausi neturėti lūkesčių apgavikų, be to, rekomendaciją turiu. Ir ką – malonu ten nuo durų atidarymo. Po viešbutį ganytis nereikia, net recepcijos gali nematyti, jei iškart kairėn suki. Dideli langai, apgalvotas apšvietimas ir paprasti nemonotoniški baldai, padavėjai be šluotų nugarose ir su natūraliomis šypsenomis atpalaiduoja. Vaikams yra iš pažiūros labai nedidelis stalelis ir dėžė žaislų. Bet tinkami jie, ir įtraukia, ir užima, ir funkciją atlieka. Yra atviras langas į virtuvę, kuris traukia akis. Niekas neprieštarauja, jei vaikai renkasi palei sieną išrikiuotus kompiuterius ir ropščiasi ant baro aukštumo kėdžių. Arba užlipę ant radiatoriaus sutraukia Su gimimo dienaaaaaaaaaa!, nes garsas sklinda gerai.

Meniu nedidelis, jį iš anksto galima sužinoti jų facebooke. Mes užtaikėm ant žuvies dienos, galėjom rinktis doradą, otą, tuną, aštuonkojų salotas, ešerio tartarą ir midijas, ta proga aš pasiėmiau ilgai troškintą jaučio žandą. Bet kadangi mūsų buvo nemažai, o aš turiu neišgujamą įprotį ragauti, žinau, kad žuvis ten šviežia ir viliojančiai paprastai paruošta. Ir midijos – mmmm, vyno padaže, su salieru ir svogūnais savo juodam katile ir su pateisinama priežastimi valgomomis skrudintomis bulvėmis. Kada nors pasistengsiu užtaikyti specialiai. Dar turiu įprotį kalbinti padavėjus, todėl žinau, kad jie stengiasi dėl vaikų, kurie norėtų ne midijų, o paprastų bulvyčių, padarytų iš bulvių, arba vietoj ruoštų makaronų, kad ir be nieko.

Eisim ir draugus kalbinsim, todėl, TIME, jei nelaukiat vaikų, kalbėkit dabar arba kentėkit per amžius.

Vaikiška kėdutė: yra viena
Vystymo lenta: nėra
Patogus patekimas su ratais: taip, nors kas po stoties rajoną pėsčiomis vaikšto
Meniu vaikams: neparašytas, bet lankstumas žadamas
Pagrindinis meniu tinka vaikams: taip
Vaikams draugiškas personalas: taip
Atskira erdvė žaidimams: taip
Žaislai: spalvinimo priemonės, dėžė įvairių žaislų, viešbučio kompiuteriai
Aplinka: paprasta, erdvi, draugiška
Kainos: kiek aukštesnės nei vidutinės (karštas patiekalas – 17-45 litai)

Restoranas TIME
Dirba nuo 7 iki 22
Mindaugo g. 27, Comfort Hotel
http://www.facebook.com/timeforfood
+370 612 02247

Advertisements

Komentarų: 3

  1. Pazymejot: vysimo lenta: nera
    Todel noreciau pasidalint savo teigiama patirtimi:) vakarieniavome Time su 5men leliumi. Prireikus viesbucio personalas mums duodavo rakta nuo posedziu kambario,tad galejome ir pamaitinti mazyli ir sauskelnes pakeisti. Labai dekingi uz komfortiska priemima:) tiesa virtuve nors ir gera, bet nuo 1-os karsto patiekalo porcijos bent as nepavalgiau-labai maza. Jei su sriuba arba salotomis tada gal dar dar:)

  2. Anonimas · ·

    ziauriai gera vieta. galima drasiai eiti ir su mazu leliuku. musiskiui buvo 3,5men ir jokiu nepatogumu nekilo, nes pamaitinti ir persivystyti gavom visa konferenciju sale 🙂 labai jauku ir be galo skanu. o kas liecia kainas, tai uz tokio lygio virtuve, jos tikrai nera dideles.
    kai mazius paaugs, tikrai eisim ten daznai 😉

  3. mes ir ten smagiai gimtadieni sventem su vaiku kruva. Visi buvo ziauriai patenkinti: vyresni vaikai -kompiuteriais, jaunesni- erdve ir zaislu deze, o tevai- galimybe ramiai megautis nepaprastai skaniu maistu.
    Bet tureciau ispeti, kad maisto kokybe labai stipriai kinta jei nera virtuves shefo. Vyras po minetojo gimtadienio grizo ten su nauja kompanija ir teko labai stipriai nusivilti maistu. Pagarba restoranui, kad pasiskundus jie labai stengiasi pataisyti situacija, beeet kai megina taisytis antra karta, darosi nelinksma… Linkiu restoranui daugiau investuoti i pagalbini virtuves personala, akivaizdu, kad vien gero shefo mazoka.

Parašykite komentarą

Įveskite savo duomenis žemiau arba prisijunkite per socialinį tinklą:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: